برگزاری آزمون غربالگری دهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

مرحله غربالگری دهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تاریخ جمعه ۳۱ فروردین ماه سال جاری در محل ساختمان تدبیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور ۱۵۳ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (نجف‌آباد) و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) برگزار گردید.

در این آزمون که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دبیرخانه مرکزی منطقه آمایش عالی هفتم به صورت همزمان با سایر مناطق آمایشی برگزار گردید، دانشجویان در شش حیطه استدلال بالینی (۲۳ نفر)، تفکر علمی در علوم پایه (۲۳ نفر)، مدیریت نظام سلامت (۳۲نفر)، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم (۳۶ نفر) ، فلسفه پزشکی (۱۴ نفر)، و آموزش پزشکی (۲۵ نفر)  با یک‌دیگر به رقابت پرداختند.

نتایج این آزمون در هفته سوم اردیبهشت ماه اعلام خواهد گردید و حائزین رتبه‌های برتر در مرحله گروهی این رقابت‌ها شرکت خواهند کرد.

دیدگاه جدیدی بگذارید

• هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.