دو نیم درصد پذیرفته شدگان برتر کشور در آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی (اسفند۹۶) معرفی شدند

مشاور معاون آموزشی در امور سنجش آموزش پزشکی طی مکاتبه ای با دانشگاه های علوم پزشکی، اسامی دو نیم درصد برتر پذیرفته شدگان آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی اسفند ۹۶ را اعلام کرد.بر این اساس در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۸ نفر از دانشجویان شامل آقایان و خانم ها سید مصطفی موسوی ندوشن، نداالسادات منصوری، فرشاد ریاحی نبی، یاسمن صادقی، شقایق دهقانی محمدآبادی، شمیم شفیعیون، پویا طباطبایی ایرانی و سروش صدری جزو دو نیم درصد برتر پذیرفته شدگان آزمون جامع پیش کارورزی اسفند ۹۶ بوده اند. در لیست دو نیم درصد برتر آزمون های جامع علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی نیز نامی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برده نشده است.