previous pauseresume next

پیام آوران بهداشتی در صورتی که جزو استعدادهای درخشان باشند، به صورت سرباز هیأت علمی در نظام بهداشت و درمان کشور خدمت کنند

دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی با ارسال نامه ای به دانشگاه تصریح کرده است: پیام آوران بهداشتی از جمله نیروهایی هستند که در بدنه نظام سلامت، ارائه بخشی از خدمات سلامت به جامعه را بر عهده دارند و ضروری است تا چنان چه این افراد جزو استعدادهای درخشان علوم پزشکی کشور هستند، امکان بهره برداری از ظرفیت های ایشان در نظام ارائه خدمات سلامت کشور  به صورت گسترده تری فراهم شود.

بر اساس این نامه طبق موافقت وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این امکان فراهم شده تا درصدی از پیام آوران بهداشتی ، در صورتی که جزو استعدادهای درخشان باشند، به صورت سرباز هیأت علمی در نظام بهداشت و درمان کشور خدمت کنند.

به استناد این مکاتبه مقرر شده است در راستای اجرای این امر و با توجه به لزوم انتخاب افراد با استعداد و توانمندی بالاتر ، افرادی در دانشگاه که شرایط بهره مندی از این امتیاز را دارند شناسایی و پس از بررسی و تأیید سوابق ایشان در کمیسیون ویژه استعدادهای درخشان دانشگاه، فهرست افراد واجد شرایط به همراه رزومه کامل ایشان به آن معاونت ارسال شود.

بدیهی است پس از بررسی های به عمل آمده در این معاونت، افراد منتخب جهت طی مراحل قانونی و ارجاع به مبادی ذیربط به معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع معرفی خواهند شد.

از متقاضییان واجد شرایط درخواست می شود نسبت به ارائه  سوابق خود به تفکیک جدول فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی  (به صورت کاغذی و فایل فشرده) به دفتر استعداد درخشان اقدام نمایند. لازم به ذکر است کمیسیون حمایت ویژه از دانشجویان استعداد درخشان به صورت فصلی برگزار می شود.

دیدگاه جدیدی بگذارید

• هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.