وزارت امور اقتصادی و دارایی  در راستای تحقق یکی از برنامه های دولت تدبیر و امید مبنی بر افزایش مشارکت جوانان کشور در فرایند تصمیم سازی و سیاست گذاری و با هدف افزایش تعامل موثر با نخبگان و خبرگان اقتصاددی و بهره مندی از آخرین یافته های علمی و ایده های نوآورانه و خلاقانه در زمینه های اقتصاد، مدیریت، ملی و حسابداری و ... اقدام به راه اندازی «شبکه تعاملی تحلیل گران جوان اقتصاد ایران (اکونت)، در شش اتاق فکر موضوعی تحت عناوین «اقتصاد کلان»، «اقتصاد هوشمند»، فضای کسب و کار، بازارهای مالی و تجارت، مالیه دولت و نظارت مالی،  و مدیریت دارایی ها و بدهی های دولت نموده است.

ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر: http;\\econet.mefa.ir

شرایط احراز: دانشجویان و فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها

اولویت های موضوعی شبکه اکونت:

- طراحی الگویی برای هوشمندسازی اقتصاد

- ارائه روش های نوآورانه برای مولدسازی اموال دولت

- توانمندسازی بخش خصوصی

مشوق ها و حمایت های شبکه اکونت

- امکان امریه توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی

- معرفی به عنوان فرد صاحبنظر و حضور در هسته های اندیشه ورزی وزارت امور اقتصادی و دارایی

- حمایت از انتشار پژوهش های علمی و تحخصصی

- مشارکت در اجرای طرح های پژوهشی

- نمایه در وبسایت وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان صاحبنظر اقتصادی

راهنمای عضویت در شبکه اکونت:

- مراجعه به وب سایت Econet.mefa.ir

- تکمیل و ارسال رزومه الکترونیکی

- تأیید عضویت کاربر از سوی کمیته راهبردی شبکه

- پس از عضویت، کاربران شبکه می توانند با نام کاربری و رمز عبور خود از طریق وبسایت و یا اپلیکیشن (قابل دریافت از طریق وبسایت) وارد شبکه شوند و فعالیت خود را در اتاق های فکر آغاز نمایند.

اصفهان، خیابان هزار جریب،دانشگاه علوم پزشکی اصفهان- نرسیده به رستوران سبز- ساختمان مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی - طبقه همکف اتاق ۱۱۳ - دفتر استعداد درخشان