• درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با کسب ۱۵ مدال انفرادی، ۲ مدال گروهی و ۱۵ دیپلم افتخار
    در یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
  • دفتر استعداد های درخشان

درخواست از دانشجویان جهت عدم مراجعه حضوری به دفتر استعداد درخشان و ثبت درخواست از طریق ایمیل

لطفا درخواست خود را ایمیل کنید

دانشجویان عزیز ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و شادباش برای شما عزیزان در سال جدید، با توجه به شرایط موجود در خصوص شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت موازین بهداشتی توسط شهروندان، از شما عزیزان خواهشمندیم حتی الامکان از مراجعه حضوری به دفتر استعداد درخشان خودداری نموده و هرگونه درخواست خود را به صورت مکتوب در فرم پیوست مرقوم نموده و به دفتر استعداد درخشان به نشانی talented@edc.mui.ac.ir ایمیل بفرمایید. بدیهی است کارشناسان دفتر استعداد درخشان نسبت به بررسی درخواست شما اقدام نموده و نتیجه را از طریق ایمیل به  اطلاع شما خواهند رساند.

شما همچنین می توانید از طریق شماره ۳۷۹۲۵۲۵۶ نسبت به پیگیری درخواست خود اقدام نمایید.

فرم درخواست دانشجویان

قراردادهای مشمولین استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان

با توجه به هماهنگی‌های بعمل آمده، بمنظور تسهیل فرایند دسترسی دانشجویان جهت تکمیل قراردادهای منعقده دانشجویان مشمول استفاده از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی ۹۹-۹۸

به تفکیک فایل Word  (قابل تایپ) قراردادهای موجود به همراه راهنمای تکمیل و امضای قراردادها بارگذاری شده است.

لطفا بر حسب علاقه پس از تکمیل دقیق مشخصات درخواستی (بصورت تایپ شده)  طبق راهنمای ارائه شده هر قرارداد، حداکثر تا ۲۰ آذرماه ۹۸ حضورا به دفتر استعداد درخشان تحویل فرمایید.

توجه:

قرارداد آموزشیاری و قرارداد همکاری‌های علمی - اجرایی ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد، دانشجویان دکترای حرفه‌ای از سال چهار به بعد، دانشجویان دستیار تخصصی و دکترای تخصصی

قرارداد راتبه ویژه  دانشجویان مقطع کارشناسی و چهار ساله اول دکترای حرفه ای

* قرارداد آموزشیاری

راهنمای تکمیل قرارداد آموزشیاری

* قرارداد همکاری‌های علمی اجرایی

راهنمای تکمیل قرارداد همکاری‌های علمی اجرایی

* قرارداد راتبه دانشجویی

راهنمای تکمیل قرارداد راتبه دانشجویی

نظر سنجی از دانشجویان استعداد درخشان

با توجه به شروع مدیریت جدید در دفتر استعداد درخشان و از آن جا که دفتر استعداد درخشان در نظر دارد ضمن نیاز سنجی از دانشجویان، کیفیت ارائه خدمات را در این دفتر ارزیابی نماید، لطفا نسبت به تکمیل فرم نظر سنجی که به پیوست ضمیمه شده است، اقدام فرمایید.

برای تکمیل فرم نظر سنجی اینجا را کلیک کنید.

انتصاب خانم دکتر ریحانه فقیهیان به عنوان مسئول جدید دفتر استعداد درخشان

دکتر آرش حدادگر چهره ی پیشکسوتی که سال ها با روش و منشی کم نظیر ازعلم وادب و اخلاق در دفتر استعداد درخشان رد پایی از خیرخواهی و نیک اندیشی و همدلی و همیاری با دانشجویان در عرصه های علمی و پژوهشی به جا گذاشت، این روزها به دلیل مشغله ی بسیار سکان هدایت دفتر را به چهره ی جوانی سپرد که رتبه استادیاری در دانشکده دندانپزشکی را در کارنامه ی خود دارد. خانم دکتر ریحانه فقیهیان عضو هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی و متخصص دندانپزشکی کودکان از چهره های جوان و علاقه مندی است که سکان هدایت دفتر را در دست گرفته و با ایده های جدید قرار است این کاروان علمی را با خود رهسپار کند.

سپاس و قدردانی از تلاش و زحمات  بی شائبه دکتر حدادگر و آرزوی سلامتی و سربلندی برای ایشان و آرزوی توفیق برای خانم دکتر فقیهیان.

دفتر استعداد درخشان به محل قبلی خود انتقال یافت

دفتر استعداد درخشان به مکان قبلی خود واقع در ساختمان مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (جنب رستوران سبز)، طبقه همکف اتاق ۱۱۳ انتقال یافت. تلفن تماس :۳۷۹۲۳۳۷۵

اشتراک در دفتر استعدادهای درخشان RSS

اصفهان، خیابان هزار جریب،دانشگاه علوم پزشکی اصفهان- نرسیده به رستوران سبز- ساختمان مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی - طبقه همکف اتاق ۱۱۳ - دفتر استعداد درخشان